Call for papers: Yrittäjyyskasvatuspäivät Helsingissä 2019

Hyvää kevättä kaikki yrittäjyyskasvatuksen ystävät!

  1. Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Helsingissä

Haaga-Helian Pasilan kampuksella ke 2.10. – to 3.10.2019.

Lisäksi Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä järjestetään tutkimustyöpaja 1.10.2019

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Helsingin yliopiston taloustieteen laitos. YKTT2019 Yrittäjyyskasvatuspäivien pääteemana on yrittäjyyskasvatuksen kaari – lapsuudesta tulevaisuuden työhön ja yrittäjäksi. Pääteemaa tarkastellaan metakompetenssien, kokemuksellisen oppimisen ja kestävän kehityksen kautta.

Tapahtuman pääpuhujia ovat professorit Diamonto Politis Ruotsista, Agnieszka Kurczewska Puolasta, Daniele Morcelli Italiasta ja European Entrepreneurship Education Award –palkinnon voittaja Ulla Hytti.

Yrittäjyyskasvatuspäivien kantavana ajatuksena on edistää uusimman tieteellisen tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelua tuomalla tutkimus ja käytännön case esimerkit lähelle koulutuksen ja yrityselämän rajapintaa. Yrittäjyyskasvatuspäivät toimivat myös ns. matalan kynnyksen tutkimuskonferenssina alkaville tutkijoille. Toivomme tapahtuman tuovan yhteen laajan ja monitieteisen osallistujaryhmän. Yrittäjyyskasvatuspäiville voi jättää abstrakteja tutkimuspapereiden, väitöskirjojen ja väitöskirjasuunnitelmien sekä hanke- ja case –esitysten pohjalta viiteen eri teemaryhmään:

  1. Yrittäjyysosaaminen ja tulevaisuuden osaamistarpeet
  2. Yrittäjyyskasvatuksen pedagogiikka ja kokemuksellisuus
  3. Yrittäjämäinen toimintakulttuuri koulutusympäristöissä    
  4. Yrittäjyyteen kasvamisen erilaiset kontekstit
  5. Yrittäjyyskasvatus ja kestävä kehitys

 

Tärkeät päivämäärät:

ke 15.05.2019 klo 15.00 abstraktien jättö  

pe 14.06.2019 Ilmoitus abstraktin hyväksymisestä

pe 30.08.2019 Tutkimuspaperin jättö, sähköpostitse yktt2019@haaga-helia.fi

Abstraktien pohjalta kootaan sähköisessä muodossa julkaistava abstraktikirja YKTT2019. Lisäksi valituista tutkimuspapereista kootaan vertaisarvioitu sähköinen julkaisu. Katso abstraktin ja tutkimuspaperin kirjoitusohjeet tapahtuman nettisivuilta.

Tapahtumaan voi osallistua myös ilman omaa esitystä ja tulla mukaan kuuntelemaan mielenkiintoisia esityksiä, osallistumaan työpajoihin, tapaamaan tuttuja ja verkostoitumaan uusien tuttavuuksien kanssa. Lisätietoja ilmoittautumisesta nettisivuilla.

Lämpimästi tervetuloa! Nähdään Helsingissä!

Lisätietoja:

Tarja Römer-Paakkanen (tarja.romer-paakkanen@haaga-helia.fi; 0500 981 393)

yktt2019@haaga-helia.fi

www.haaga-helia.fi/yrittajyyskasvatuspaivat