Yrittäjyyskasvatuksen tutkimustyöpaja 1.10.2019

Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseura järjestää Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä tutkimustyöpajan, jonka tavoitteena on konkreettisesti tukea jäsenten tutkimustyötä, erityisesti tutkimusartikkelien laatimista ja julkaisemista.

Tutkimustyöpajassa asiantuntijat ja vertaiset antavat kommentteja toisten osallistujien käsikirjoituksiin, ja käsikirjoituksia työstetään eteenpäin kohti eri julkaisufoorumeja. Erityisesti tämän vuoden työpajassa keskitytään hyvän johdannon kirjoittamiseen.

Tutkimustyöpaja järjestetään tiistaina 1.10. klo 9-18 Helsingin yliopiston Viikin kampuksella.

Miten mukaan?

Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseura tarjoaa tutkimustyöpajan jäsenetuna jäsenilleen eli työpaja on maksuton. Osallistujat huolehtivat itse matka- ja majoituskustannuksista. Tutkimustyöpajaan toivotetaan tervetulleeksi myös uudet, jäseneksi liittyvät (esim. Helsingin Yrittäjyyskasvatuspäivien yhteydessä jäseneksi liittyvät).

Ilmoittautumiset työpajaan tapahtuvat Webropolin kautta 2.6. mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/0B2D107565A50C83  Vahvistukset osallistumisoikeudesta lähetetään 7.6. mennessä ja osallistujien on vahvistettava osallistumisensa sitovasti viimeistään 18.6. mennessä! Osallistuminen työpajaan on tutkimusseuran jäsenille maksutonta, mutta 15.9. jälkeen peruutetusta osallistumisesta veloitetaan 100 euroa.

Tutkimustyöpajaan osallistuvat lähettävät työpajassa käsiteltävän käsikirjoitusluonnoksen viimeistään 15.9. mennessä. Työpajaosallistujilla voi olla myös yhteisiä käsikirjoituksia ja tämä on suositeltavaakin: työpajassa saadun palautteen pohdinta yhdessä toisen kanssakirjoittajan kanssa tukee oppimista. Kaikki osallistujat saavat tehtäväksi tutustua ja laatia kirjallisen palautteen toisesta työpajan käsikirjoituksesta ennen työpajan alkua.

Jatko-opiskelijoiden on mahdollista saada työpajaosallistumisesta opintopisteitä, mutta edellyttää työpajan jälkeen toimitettavaa oppimispäiväkirjan tekemistä (2 op).

Lisätietoja työpajasta antaa Ulla Hytti, ulla.hytti@utu.fi, 0405409112